Du visar för närvarande Göta Kanal Teneriffa på varningslistan
Göta Kanal Teneriffa

Göta Kanal Teneriffa på varningslistan

Göta Kanal Teneriffa


Göta Kanal Teneriffa är en svenskinspirerad dansrestaurang som funnits i många år och kan näst intill kalla sig för en institution.
En glad och förväntansfull testpatrull på 8 personer i olika åldrar begav sig till restaurangen som ligger dunkelt och insprängt mellan två hotellbyggnader för att siktet inställt på att prova den svenska maten som restaurang Göta Kanal Teneriffa erbjuder på sin meny.

Nonchalant och bristfällig service

Direkt efter testpatrullen satt sig till bords började den bristfälliga servicen att märkas. Ett bord med ett så stort sällskap lyckades bli totalt ignorerat och testpatrullen får till och med tjata lite för att få menyer till bordet. Att sedan beställa något att dricka tog ännu längre tid. Den låga servicenivån bestod sedan konstant under hela besöket och behöver inte nämnas mer.

Microvågsugnsbakad pizza och smaklösa svenska klassiker

Testpatrullen som också bestod av barn var ivriga att beställa och ville ha något som gick fort att få in och bestämde sig för pizza. Övriga i testpatrullen beställde in ett varierat utbud av svenska klassiker såsom Pannbiff med lök, Pyttipanna och Köttbullar.
Dom hungriga barnen väntar på maten länge än vad som är acceptabelt och plötsligt kommer maten in, men det är de vuxnas mat! Efter ytterligare en längre väntan inkommer pizzorna som ser ut att ett djupfryst halvfabrikat som man dessutom lyckades tina för länge i microvågsugn. Pizzorna var oätliga byttes genast ut mot annan mat.

En mycket besviken testpatrull lämnar restaurangen drickslös och konstaterar gemensamt att det var en av de sämsta restaurangerna man besökt i Los Cristianos och Playa de las Americas …och det ska då sägas att det finns en hel del dåliga restauranger.

Göta Kanal Teneriffa må vara en dansrestaurang för de äldre, MEN se till att ha ätit innan ert besök på Göta Kanal Teneriffa.

  • Mat
  • Service
  • Atmosfär