Du visar för närvarande Jobba på Svenska skolan Teneriffa
Svenska skolan Teneriffa söker personal

Jobba på Svenska skolan Teneriffa

Svenska skolan Teneriffa söker personal

På Svenska skolan Teneriffa arbetar ett positivt, ambitiöst och kreativt gäng. Nästa läsår expanderar skolan åter igen och Svenska skolan Teneriffa söker personal i form av förskollärare och lärare.

Mer information om dessa tjänster finns på skolans hemsida http://www.teneriffaskolan.com

Fakta om Svenska skolan Teneriffa

Skolan är belägen i den gamla fiskebyn Los Cristianos i ett lugnt och bilfritt område alldeles invid havet, som numera är en etablerad turistmagnet. Mängder med turister kommer hit under hela året och en av anledningarna är säkert vädret då Los Cristianos erbjuder kanske öns bästa väder. Staden har mängder av härliga restauranger och gränder som inbjuder till en fika eller tapasmiddag. Den fina stranden använder skolan ofta i verksamheten både för lek, idrott och som ett härligt uteklassrum. På Teneriffaskolan finns det även möjlighet för föräldrar till elever som går på Svenska skolan Teneriffa att läsa spanska, vilket vuxna som inte har barn på skolan kan anmäla sig till. Det går också att hyra kontorsplats för dagen, eller under en längre period. På kontorshotellet finns blixtsnabbt internet (fiber), möjlighet att skriva ut dokument och bilder, faxa och möjlighet att kunna ta sig en god kopp kaffe i kaffeautomat m.m.

Svenska skolan Teneriffa startades i september 2002 och är godkänd av Skolverket i Sverige. Undervisningen sker utifrån svensk läroplan, på både förskola och skola vilket ger bästa tänkbara förutsättningar för smidig övergång både vid ankomst och senare även vid återflytt till Sverige.

Teneriffa bjuder på ett av världens behagligaste klimat. Du som kommer till Svenska skolan på Teneriffa är alltid välkommen att besöka Svenska skolan på Teneriffa och om ni vill skriva in era barn på skolan så välkomnas även dem som vill stanna kortare tid, från en vecka och upp till resten av deras skolgång.

svenska skolan teneriffa

Se fler lediga jobb på Teneriffa