Du visar för närvarande Teneriffa shopping center
Teneriffa shopping

Teneriffa shopping center

Teneriffa shopping center

Teneriffa erbjuder ett riktigt bra utbud av shopping för alla smaker och plånböcker. Bara under de sista 5 åren har Teneriffa genomgått en markant förändring med stora satsningar på att få bort krimskramset från gatorna för mer exklusiva märken och shoppingcenter för alla smaker och plånböcker.

Nya shopping center i Adeje

I Adeje på Teneriffas södra sida ploppar nya shoppingcenter upp på löpande band. I december 2014 invigdes shoppingcentret Parque Santiago 6 upp i Los Cristianos med bl a Teneriffas första HM-butik och nu i maj 2015 slog ännu ett shoppingcenter på drygt 30 000 kvm upp portarna i Playa de las Americas. Siam Mall som shoppingcentret heter är fullt av märkesbutiker, tema-restauranger, trevliga terasser, lekplatser m.m. och säkerligen väl värt ett besök och för både turister och bofasta svenskar.

Exklusiv shopping på Teneriffa

I Adeje finns också exklusiva shoppingcenter som Plaza del Duque i Fañabe med 62 butiker och Oais Shopping Centre i Playa de las Americas.

Shopping center i Santa Cruz

I huvudorten Santa Cruz med ca 300 000 invånare finns såklart flera shoppingcenter där tre av dom ligger vägg i vägg. Klassiska El Corte Inglés, enorma El Meridiano och 3 de Mayo med bland annat Media Markt.

Mer tips på Teneriffa shopping finns under kategorin Shopping