Du visar för närvarande Swedish Corner Teneriffa
swedish corner teneriffa

Swedish Corner Teneriffa

Svenska restaurangen Swedish Corner Teneriffa

Trots att det är mycket svenskar på Teneriffa året om så finns det inte så många svenska restauranger på Teneriffa. En av dom är relativt nyöppnade restaurangen som ligger i en mysig liten gränd mellan spanska kyrkan och Playa de Los Cristianos, mitt emot Hotell Don Jose, nära Los Cristianos-stranden. Där man serverar klassiska svenska rätter och smårätter. Personalen som alla är svensktalande är engagerade och trevliga och med ett mål är att erbjuda kunden det lilla extra. Inredningen är traditionell och mysig som en typisk restaurang i Los Cristianos Teneriffa men inte så "svensk" som man kanske skulle kunna förvänta sig, men som vilket i sig inte försämrar atmosfären.
Swedish Corner Teneriffa

Svensk matklassiker på menyn

Swedish Corner Teneriffa serveras klassiska svenska maträtter som hemlagade köttbullar med potatismos och lingonsylt, Pytt-i-panna med rödbetor, Toast Skagen m. fl men också klassiska kötträtter som Plankstek och pepparstek. Gourméburgaren är att rekommendera! Alla såser är glutenfria och bra råvaror prioriteras i hög sträckning. Kaffet är svenskt (Gevalia Ekologica). Det serveras också vegansk pasta och en vegetarisk burgare, förutom sallad och tapasrätter.
Swedish Corner Teneriffa

Livesänd svensk sport

Se ditt favoritlag i fotboll eller ishockey. Förutom god mat och dryck så kan man titta på svenska fotbolls- och ishockeymatcher och andra större sportevenemang på Swedish Corner Teneriffa. Perfekt för dig som bor på Teneriffa eller är på semester på Teneriffa och inte vill missa ditt favoritlags matcher. Kolla på restaurangens hemsida för mer information om vilka matcher och sportevenemang som sänds. Klicka här för att gå till Swedish Corner Teneriffa.
Swedish Corner Teneriffa

Evenemang på Swedish Corner Teneriffa

Ibland stänger restaurangen till förmån för trevliga arrangemang som ofta sammanfaller med svenska högtider och traditioner som kräftskivor, räkfrossor, julmiddagar eller andra tema-arrangemang. Information om evenemang som anordnas på Swedish Corner brukar annonseras på restaurangens hemsidaTill hemsidan.
  • Mat
  • Dryck
  • Atmosfär
3.7