Du visar för närvarande Rancho Arizona Grill Teneriffa
Rancho Arizona Grill Teneriffa

Rancho Arizona Grill Teneriffa

Livat, gemytligt och långpanna på Rancho Arizona Grill Teneriffa

För er som bor eller har vägarna till Santa Cruz Teneriffa, för till exempel shopping i Trez de Mayo-kvarteren så ligger restaurangen Rancho Arizona Grill Teneriffa bra till då restaurangen nämligen ligger i ett av shoppingcentren Trez De Mayo ett våningsplan upp.
Mat och dryck på Rancho Arizon Grill Teneriffa

Mat och dryck

På Rancho Arizona Grill Teneriffa som också är ett av Santa Cruz-folkets stammisställe serveras både rejäla portioner och restaurangens specialitet som ett kreativt upplägg på långfat av olika rätter som placeras i mitten av bordet och som alla äter från - ett socialt sätt att äta tillsammans på. Rätterna är som namnet Rancho Arizona Grill anspelar på, det vill säga en hel del kött och grillat. En något udda favorit som varmt rekommenderas är kycklingfilé med barbecuesås á la Asia på långfat med Pommes Frites - det kändes som maten aldrig skulle ta slut!

På Ranco Arizona Grill finns det också ett okej utbud av både öl och cider på fat, vilket normalt är en bristvara på de allra flesta restauranger på Teneriffa.

Öl och cider på fat på Rancho Arizona Grill Teneriffa

Interiör och miljö

Rancho Arizona Grill Teneriffa är ganska enkelt inrett med bord överallt men som samtidigt skapar en gemytlig och samhörig stämning. Personalen är trevlig men som på så många andra restauranger på Teneriffa så blir personalen något stressade och glömska när det vankas mycket folk på plats samtidigt på restaurangen, men här trivs man och trängs man med övriga gäster som barnfamiljer eller gänget som spontant satt ihop ett långbord.
Restaurangbesökare på Ranch Arizona Grill Teneriffa

Är du med på bild?

Rancho Arizona Grill Teneriffa har en mycket aktiv Facebooksida med nästan 14 000 som följer restaurangen på Facebook och med hundratals vimmelbilder på gäster, så bli inte förvånad om du dyker upp på bild där på Facebooksidan efter ett besök. 🙂

Klicka här för att besöka Rancho Arizona Grill Teneriffa på Facebook. Här hittar du adressuppgifter och vägbeskrivning för ditt besök på Rancho Arizona Grill Teneriffa.
  • Mat & dryck
  • Service
  • Atmosfär
3