Du visar för närvarande La Piazzetta
Pizza på La Piazzetta Teneriffa

La Piazzetta

La Piazzetta - en pålitlig italienare med pizzor i världsklass

På Teneriffa finns det många italienska restauranger och en av dom som verkligen sticker ut och skiljer sig från mängden är La Piazzetta som ligger i Los Cristianos och som drivs av familjen Marisco från Neapel och är en av få ställen på Teneriffa där det bakas äkta napolitanska pizzor och serveras utsökta pastarätter.
Pizza på La Piazzetta Teneriffa

Pizzor i världsklass

Pizzorna bakas i regi av den meriterade pizzabagaren Simone Marsico med världsrekord i Guinness Rekordbok och upplärd av självaste Errico Prozio, vice ordförande i Istituto Nazionale della Pizza. I en vedeldad ugn som byggts på plats av hantverkare från Neapel (Michele Strazzullo) gräddas pizzorna på traditionellt italienskt sätt. Pizzadegen är gjord på ingredienser direkt från Italien med en tillredning som noga anpassats efter klimatförhållandena på Teneriffa. La Piazzetta är medlem i både Istituto Nazionale della Pizza och L’ Associazione Margherita Regina som garanterar högsta kvalitet.

Familjen Marisco La Piazzetta

Trevlig och gemytlig stämning

På La Piazzetta råder en inbjudande italiensk familjär stämning vilket också gör La Piazzetta till ett välbesökt ställe av den lokala italienska kolonin. Familjen Marisco med personal gör besöket till en trivsam och smaklig upplevelse. La Piazetta ligger i myllret på torget i början av Avenida Suecia i hjärtat av Los Cristianos, på Teneriffas södra sida.

Teneriffaportalen tipsar: Prova Nutellapizzan till efterrätt - en pizza med choklad istället för tomatsås som något utöver det vanliga!
La Piazzetta restaurang på Teneriffa

Teneriffaportalens betyg

Betyget på mat har uppgraderats från 3 stjärnor till 4 stjärnor sen förra betygsättningen.
Betyg
  • Mat
  • Dryck
  • Atmosfär
Hitta till La Piazzetta