Du visar för närvarande Bar Deportivo – Favoriten mitt i skiten 4
Bar Deportivo Teneriffa

Bar Deportivo – Favoriten mitt i skiten 4

Bar Deportivo Los Cristianos

Teneriffaportalen hjälper dig att hitta rätt bland alla åtskilliga turistrestauranger på Teneriffa ...för det finns faktiskt en och annan som är helt ok.
Bar Deportivos kycklinggrill

Bar Deportivo - favoriten mitt i skiten 4

I hjärtat av Los Cristianos på Teneriffas södra och turisttäta sida ligger den lilla baren/restaurangen Bar Deportivo dit både lokala kanarier och turister går. Man kanske inte lägger märke till stället i hörnet där Calle Noruega möter Avenida Suecia (svenka gatan), men den ljuvliga doften av grillad kyckling går inte att missa. Det kanske mest utmärkande är att man som enda maträtt serverar grillad kyckling med ugnsrostade potatisklyftor och grönsaker. Men det är också en maträtt som smakar någonting utöver det vanliga. Och visst verkar det att vara ett vinnande koncept då det nästan alltid är fullt med många stamgäster, även om restaurangen förvisso är rätt liten, men med lite väntan blir ett bord strax ledigt.

Inte nog med att Bar Deportivo endast har en rätt på menyn. Det är dessutom mycket prisvärt där en måltid för fyra personer inklusive dryck sällan kostar mer än 25€.

Bar Deportivo kanske inte riktigt passar in som den typiska favoriten-mitt-i-skiten-restaurangen, men läget och den stora tillströmningen av turister och att man serverar blott en enda maträtt istället för väldigt många gör den kvalificerad.

Hitta till Bar Deportivo

Bar Deportivo Teneriffa

Vad är "Favoriten mitt i skiten"?

Favoriten mitt i skiten är den typiska turistrestaurangen som sticker ut av någon anledning som är värd att lyfta fram och rekommendera till att besöka.
  • En turistrestaurang ligger oftast placerad lätt tillgänglig på strandpromenaden, på den stora gågatan eller i shoppingcentret.
  • En turistrestaurang erbjuder samma meny som alla andra turistrestauranger.
  • En turistrestaurang har menyn översatt på minst 4 språk.
  • En turistrestaurang jobbar ofta med inkastare eller bedriver en offensiv införsäljning på ett eller annat sätt.
  • På en turistrestaurang kan du aldrig förutsätta att du får det du förväntar dig.
Teneriffaportalens betyg:
  • Mat
  • Dryck
  • Atmosfär
3.3