Du visar för närvarande Lyxhotell på Teneriffa

Lyxhotell på Teneriffa

Lyxhotell på Teneriffa

Teneriffa är inte resmålet som förknippas med lyxhotell men på Teneriffa har det på senare år dykt upp fler och fler lyxhotell på Teneriffa. Dom flesta återfinns utmed den södra och sydvästra kusten i områden som Adjeje och El Duque. Bland alla lyxhotell på Teneriffa har Teneriffaportalen listat de tre lyxhotellen som vi anser är de allra finaste.
Lyxhotell på Teneriffa

Lyxigast: The Ritz-Carlton Abama

För att på ett så objektivt sätt som möjligt kunna utse det mest exklusiva hotellet på Teneriffa har vi gått igenom topplistor och betyg på olika lyxsajter, resebyråer, resesajter, recensionssajter, tidningar och bloggar. Vi har sedan sammanställt betyg och placeringar för att kunna utse det mest exklusiva hotellet på Teneriffa.

Det lyxhotell på Teneriffa som fick högst poäng och betyg är The Ritz-Carlton Abama! Hotellet är fullt av lyxiga rum, sviter och villor för alla smaker och behov med The Ritz-Carlton Suite på 277 kvm som den finaste av dom alla.

På hotellet finns det inte mindre än 14 restauranger och barer med den berömda restauarngen El Mirador som tidigare försetts med 2 stjärnor i Guide Michelin. The Ritz-Carlton Abama inhyser även den välkända 72-håls golbanan som designats av golflegenden Dave Thomas.

Mer information/bokning på officiella hemsidan The Ritz-Carlton Abama
Lyxhotell på Teneriffa

Rekommenderas: Gran Hotel Bahia Del Duque Resort

Ett elegant lyxhotell på Teneriffa i klassisk kanarisk kolonial stil beläget alldeles intill Atlanten i Costa Adeje där också personalen bär traditionella dräkter. Hotellområdet är stort och består av flera byggnader samt ett område med 40 stycken exklusiva villor med egna rymliga bad och pooler.

Bahia Del Duque har 8 restauranger alla högklassiga och olika typer som international, italienskt, asiatiskt och naturligtvis, kanariskt. På hotellet finns också det välkända Thalasso Spa där man kan njuta av en exklusiv och lyxig avkoppling med alla möjliga behandlingar i något av de 20 behandlingsrummen, eller varför inte i en privat spa-suite.

Små elbilar tar gästerna runt hotellområdet om man inte föredrar att spatsera runt i det gröna och mycket väl inredda och utsmyckade hotellområdet.

Bahia Del Duque är specialiserat på olika typer av event som bröllop, romantik, spa/avkoppling men passar också för golfgänget och konferens.

Mer information/bokning på officiella hemsidan Gran Hotel Bahia Del Duque Resort
Lyxhotell på Teneriffa

Fler femstjärniga lyxhotell på Teneriffa

Här är listan med femstjärniga lyxhotell på Teneriffa:
Hotel Botanico, Puerto de la Cruz
Iberostar Grand Hotel Mencey, Santa Cruz
Costa Adeje Gran Hotel, Costa Adeje
Hotel Jardines De Nivaria, Costa Adeje
Hotel Sir Anthony (Mare Nostrum Resort), Playa de las Americas
Roca Nivaria Gran Hotel, Costa Adeje
Vincci Selección La Plantación del Sur, Costa Adeje
The Ritz-Carlton, Abama, Guia de Isora
Royal Garden Villas & Spa, Costa Adeje
Iberostar Grand Hotel El Mirador, Costa Adeje
Dream Gran Tacande & Spa, Costa Adeje
Meliá Hacienda del Conde, Buenavista del Norte
Grand Hotel Salome, Costa Adeje
Iberostar Anthelia, Costa Adeje
Gran Meliá Palacio de Isora, Guia de Isora
Hotel Suite Villa María, Costa Adeje
Baobab Suites, Costa Adeje
Hotel MC San Agustin, La Laguna