Du visar för närvarande Hyra lägenhet på Teneriffa
Hyra lägenhet på Teneriffa

Hyra lägenhet på Teneriffa

Hyra lägenhet på Teneriffa

Teneriffa blir ett alltmer populärare resmål och många som åker till Teneriffa vill numera hyra lägenhet på Teneriffa istället för att ta in på hotell eller åka med all-inclusive-charter. Det är inte alltid lätt att veta vad man ska söka på eller hur man hittar internetsidor på internet eller lägenhetsuthyrare på plats för att hyra lägenhet på Teneriffa.

Tillgång och utbud av lägenheter på Teneriffa är ganska god men runt turistområden som Los Cristianos, Playa de las Americas och Puerto de la Cruz kan det vara svårare, speciellt under under högsäsongen (november-februari) och är man ute efter att hyra en lägenhet på Teneriffa 1-2 veckor under högsäsongen så kan man få leta väldigt länge och vara beredd på att anpassa datum. Att hyra lägenhet på Teneriffa för lite längre vistelser brukar i regel vara lättare. Här följer ett urval på internetsidor, uthyrare/förmedlare att kontakta när du ska hyra lägenhet på Teneriffa:

Internetsidor

Det finns många olika internetsidor där det går att hitta lägenheter att hyra på Teneriffa. Dock så finns det också en hel del som inte är aktiva eller uppdaterade, men det finns också internetsidor som är bra, t ex Idealista.com och Fotocasa.

Bra att veta: I Spanien och på Teneriffa är det vanligt att både hyres- och köpobjekt förekommer på flera ställen, vilket beror på att det är tillåtet att anlita flera mäklare och internetsidor för att hyra ut lägenheter på Teneriffa.

Uthyrare (inmobiliarias)

På Teneriffa kan du antingen hyra direkt av en privat värd eller kontakta någon av alla lägenhetsuthyrare (eller estate agents/Inmobiliarias som dom också kallas) .

På södra Teneriffa med fokus på Los Cristianos och Playa de las Americas finns t ex Alfredos som båda pratar engelska och spanska och Aronas Rent och på Norra Teneriffa i Puerto de la Cruz-området finns Lukaali som också talar finska och svenska.

Lägenhetsförmedlare

Många väljer att anlita en lägenhetsförmedlare på plats på Teneriffa för att hitta en lägenhet att hyra på Teneriffa. Fördelen med en lägenhetsförmedlare är att den som oftast redan har tillgång till ett nätverk av både privata värdar och lägenhetsuthyrare vilket brukar gör att det går snabbt att hitta en passande lägenhet och så slipper man göra jobbet själv med att söka, kontakta och förhandla, vilket kan vara skönt då vissa värdar och uthyrare bara pratar spanska. För detta brukar lägenhetsförmedlarna ta ut en mindre avgift.