Du visar för närvarande Skönhetssalonger på Teneriffa
Skönhetssalonger på Teneriffa

Skönhetssalonger på Teneriffa

Gå på skönhetssalonger på Teneriffa

Spanjorskorna har en lång tradition av skönhet är kända för att vara piffiga och Teneriffa är inget undantag med massvis av skönhetssalonger utspridda över hela ön, för alla möjliga behov och behandlingar och jämfört med Sverige så är det mycket billigare så varför inte passa på att besöka skönhetssalonger när du besöker Teneriffa!

Utbudet på Teneriffa

Det är ganska vanligt att skönhetssalonger på Teneriffa har både frisörer och nageltekniker och som erbjuder många olika typer av både enkla och avancerade behandlingar, men också enklare tjänster som att få håret tvättat och fönat. Många skönhetssalonger på Teneriffa erbjuder också spray tans, sminkningar, vaxning, ögonfransförlängning, färgning och olika hudvårdsbehandlingar, men det finns också ett stort urval av kvalitativa behandlingar, massage, peeling, manikyr, pedikyr, fisk spa och aqualynpha för att nämna en del av det enorma utbudet som skönhetssalonger på Teneriffa erbjuder.

Skönhetssalonger på Teneriffa

Skönhetssalonger går att hitta nästan i varje gatuhörn i de större orterna och generellt sätt så håller skönhetssalongerna en bra nivå, även om det finns en del som man får ångra sitt besök hos. Dom allra flesta 4 och 5-stjärniga hotell har bra skönhetssalonger som man i regel också kan besöka utan att vara gäst på hotellet.

På södra Teneriffa i Los Cristianos finns skönhetssalongen Serval som är väl värt ett besök och är också dit många av Los Cristianosborna går. Där får du både hår och naglarna ordnade av erfarna och trevliga frisörskor och nageltekniker.

Teneriffaportalen rekommenderar: Fish Spa

Vill du prova på något annorlunda så kanske Fish Spa kan vara något. Låt de små helande fiskarna "Garra Rufa" få avlägsna döda hudceller på fötter och händer i en unik behandling helt från naturen själv.

Fish Spa finns att prova i Playa de las Amercias på Södra Teneriffa hos Nature Fish Spa.