Du visar för närvarande Tsuki Sushi Bar Teneriffa
Tsuki Sushi Bar Teneriffa

Tsuki Sushi Bar Teneriffa

Japansk mat / Sushi Bar Teneriffa

På Teneriffa finns det många bra japanska restauranger och Sushibarer, flera med stjärnor i Michelinguiden. En sushibar som rekommenderas att besöka är Tsuki Sushi Bar Teneriffa som numera finns i Los Cristianos, Puerto de la Cruz och i shoppingcentret Meridiano i Santa Cruz.

Tsuki Sushi Bar, Los Cristianos

Den Tsuki Sushi Bar som Teneriffaportalen besökt ligger på en fin innergård i myllret i de små mysiga gränderna alldeles ovanför stranden i Los Cristianos på södra Teneriffa. Tsuki Sushi Bar Teneriffa erbjuder det bästa av japansk mat med en fusion av tekniker och ingredienser som passar alla smaker, efter en amerikansk linje med all tänkbar sushi men också sallader och desserter finns på menyn samt barnmeny.

Bakom Tsuki Sushi Bar Teneriffa står två unga och drivna entreprenörer med över 10 års erfarenhet från Sushiställen runtom Europa och Amerika.

Tsuki Sushi Bar erbjuder också avhämtning/take away samt catering till bröllopet, födelsedagen, företagsfesten etc.

Mer information om sushibarerna och bordsbokning/avhämtning finns på Tsuki Sushi Bars hemsida.

Kreativt och omsorgsfullt

Det märks direkt att det finns erfarenhet och känsla för Sushimat då det serveras kreativt upplagd sushi utöver det vanliga, och det kanske mest förvånande av allt är att en sådant sushiställe går att hitta i Los Cristianos på Teneriffa.

Portionerna är lagom om inte ibland till och med väl tilltagna. En rätt att dela på två tillfredsställer utan problem två fullvuxna.

Prisnivån ligger något i överkant kan tyckas, men en sådan besvikelse lägger sig när tallrikarna kommer in och blicken får vandra över den kreativa uppläggningen av de färgglada små matbitarna.

Som vanligt på sushibarer är dryckesutbudet begränsat även på denna Sushi Bar Teneriffa vilket drar ned betyget något, men vad gör det när det finns gott och kallt vatten att beställa.

Teneriffaportalens betyg

  • Mat
  • Dryck
  • Atmosfär
3.7


Hitta till Tsuki Sushi Bar Los Cristianos
Hitta till Tsuki Sushi Bar Puerto de la Cruz
Hitta till Tsuki Sushi Bar Santa Cruz