Du visar för närvarande El Churrasco – köttrestaurang på Teneriffa
El Churrasco köttrestaurang på Teneriffa

El Churrasco – köttrestaurang på Teneriffa

El Churrasco - köttrestaurang på Teneriffa

El Churrasco är inte bara en vanlig köttrestaurang på Teneriffa, utan som El Churrasco själva säger "Det handlar inte bara om att bestämma vart man ska äta. Det handlar om att välja den plats som garanterar en gastronomisk upplevelse".
Köttrestaurang på Teneriffa El Churrasco

El Churrasco - köttrestaurang på Teneriffa

Med sina tre restauranger (1 på Gran Canaria och 2 på Teneriffa) har El Churrasco lyckats skapa en av de bästa argentinska steakhusen på öarna, vilket gör El Churrasco till ett äkta gastronomiskt tempel för köttälskare. Grillen är hjärtat (eller "asado" som man säger), där det bästa köttet öppet tillagas på traditionellt argentinskt vis. Men det är inte bara köttet som håller klass på denna köttrestaurang på Teneriffa. El Churrasco har en intim liten vinkällare med framförallt fina Malbecviner från Argentina. Och utöver kött och vin så bjuds det på en hel del tango som därtill hör. El Churrasco i Adeje ligger vackert belägen utmed den lummiga delen av strandpromenaden. Matsalen som är en del av en innergård med ett tango-golv i mitten är elegant inredd och inbjudande.
Köttrestaurang på Teneriffa

Ett tempel för köttälskaren

Menyn består som förväntat mest av kött. Man kan till och med få möjlighet att tillaga sitt eget kött på en varm stekhäll direkt på bordet, men är man ute efter den perfekta köttbiten så ska man nog låta grillmästaren "El Asador" göra jobbet! Personalen tar hand om sina gäster på bästa sätt och kort efter att man satt sig till bords så kommer någon från den kunniga och engagerade personalen förbi med en bricka bestående av olika köttbitar och ger en liten presentation av köttets ursprung och karaktär, vilket var mycket uppskattat. Köttet importeras med omsorg från Argentina men också Angus från Skottland går att finna på menyn.

Köttbitarna är perfekt grillade med en läcker yta och precis så som man väljer, vilket en och annan köttrestaurang på Teneriffa inte förmår att kunna ge.

El Churrasco är lite finare och dyrare köttrestaurang på Teneriffa och passar perfekt för den som vill kosta på sig lite, kanske fira något särskilt eller för den stora köttfantasten.
El Churrasco köttrestaurang på Teneriffa

Teneriffaportalens betyg

  • Mat
  • Dryck
  • Atmosfär
4.7
Hitta till El Churrasco i Adeje