Du visar för närvarande Kvalitetsmärkta städtjänster
Kontorsstädning Stockholm Evident Clean

Kvalitetsmärkta städtjänster

Erfaren städfirma med många år i branschen

Det finns många städfirmor som erbjuder ett komplett utbud av städtjänster, men det finns inte många som varit verksamma så länge som städfirman i Stockholm.

Städfirman i Stockholm är ett familjeföretag med mer än 20 års erfarenhet i branschen. Verksamheten är väl utvecklad där alla städtjänster är svanenmärkta. Om en städtjänst har försetts med svanenmärket så innebär det att den är miljöanpassad. Kemikalier är miljövänliga och förbrukningen av kemikalier är låg. Miljöbelastningen minimeras i samband med transporter och avfallsbildning. Förutom detta skall städkvaliteten vara hög och personalen ha rätt utbildning. En av städtjänsterna som tillhandahålls av Städfirman i Stockholm är städning av kontor och storstockholmsområdet. Just Stockholm och andra större städer i Sverige har mer behov av kontorsstädning jämfört med mindre orter och landsbygd och det är därför Städfirman i Stockholm har profilerat sig som en städfirma i Stockholm.

Lokalvård
Att städa stora som små lokaler är något som man anlitas för. Det kanske inte är så konstigt eftersom man fått väldigt bra omdömen från sina kunder just när det gäller lokalvård. Har man städat lokaler under många år så vet man vad som gäller. Till exempel så ska lokalvård alltid utföras av personal med hög servicegrad som är erfaren och kompetent. Lokalvård ska också göras regelbundet och kunna anpassas efter väder och årstid. Under vintermånaderna blir det i regel mer att städa i lokaler jämfört med sommaren. Genom tydliga städinstruktioner kan sedan lokalvård utföras snabbt och effektivt. Tyvärr så finns det många städföretag som inte alls har någon städinstruktion, vilket gör att städning av lokaler inte håller någon jämn nivå. Men den här städfirman är ett bolag som har städinstruktioner för alla slags städtjänster som man tillhandahåller.

Sist men inte minst så ska redskap, utrustning, kemikalier och allt sådant som används för att kunna utföra lokalvård på bästa sätt vara enligt gällande kvalitets- och miljökrav.

Allt detta uppfyller denna städfirma, vilket gör den till en pålitlig leverantör av all slags lokalvård i Stockholm.

Vill du anlita oss för lokalvård i Stockholm så är du välkommen att höra av dig.

Kontorsstädning Stockholm Evident Clean

Kvalitetsmärkt verksamhet

Det är inte bara miljömedvetenhet och miljömärkning som präglar städning. Verksamheten är också kvalitetsmärkt!

Det går inte att bara prata om kvalitet, man måste ha ett kvitto på det också. Vi är ett auktoriserat städbolag via Almega Serviceentreprenörerna.

Kvalitetsmärkt städning tryggar kvaliteten i alla städtjänster som städfirman tillhandahåller och det är en fortlöpande process för att kunna tillhandahålla så felfria städtjänster som möjligt, även om det aldrig bli 100 % felfritt. Men att dra lärdomar av misstag så kan också förbättring ske och eventuella brister åtgärdas.